[ngw] Replying to a Resource address externally

Richard Layton richcsp at gmail.com
Mon Sep 10 20:28:48 UTC 2012


The thing is this IS a brand new resource.  So I don't think creating a new
one will help.

On Mon, Sep 10, 2012 at 9:20 AM, Lilith Calbridge <lilith at dcccd.edu> wrote:

> I don't believe I've see that with resources consistently but I do know
> that I have some regular user accounts that will do that.  And no amount of
> synchronizing, re-applying aliases or other methods work short of creating
> a new account and migrating the content, folders and all, over to it.
>
> Lil
>
> >>> Richard Layton <richcsp at gmail.com> 9/10/2012 7:54 AM >>>
>  Hello All,
>
>   I don't know if this is fuctioning as designed or if I has a setting
> wrong.
>
> I have a resource I created and I sent a test message to my gmail
> account.  If I reply
> the address it shows is invalid.  It shows the internal GroupWise address
> with
> userid.postofficename.domain.  I adjusted the perfered name and the allowed
> addresses
> for this account but it still sends it this way.  If I send a email to the
> account without
> replying it receives the message.
>
>   Is there something wrong or is this normal for Resources?  User and
> external entity accounts
> work fine.
>
> Thanks
> _______________________________________________
> ngw mailing list
> ngw at ngwlist.com
> http://ngwlist.com/mailman/listinfo/ngw
>
>
> _______________________________________________
> ngw mailing list
> ngw at ngwlist.com
> http://ngwlist.com/mailman/listinfo/ngw
>
>


More information about the ngw mailing list