[ngw] GW 2014 client upgrade automation

Joe Brugaletta JBrugaletta at braytonlaw.com
Tue Jun 13 17:12:39 UTC 2017


Nevermind! Figured it out.. you have to create a second win32 folder and copy setup.cfg into that.
opt/novell/groupwise/agents/data/client/setup/win32/win32/setup.cfg

Now it's working as planned.. thanks!

NOTICE: This email and all attachments are CONFIDENTIAL and intended SOLELY for the recipients as identified in the "To", "Cc" and "Bcc" lines of this email.  If you are not an intended recipient, your receipt of this email and its attachments is the result of an inadvertent disclosure or unauthorized transmittal.  Sender reserves and asserts all rights to confidentiality, including all privileges that may apply.  Pursuant to those rights and privileges, immediately DELETE and DESTROY all copies of the email and its attachments, in whatever form, and immediately NOTIFY the sender of your receipt of this email.  DO NOT review, copy, forward or rely on the email and its attachments in any way.
 
NOTICE: NO DUTIES ARE ASSUMED, INTENDED OR CREATED BY THIS COMMUNICATION.  If you have not executed a fee contract or an engagement letter, this firm does NOT represent you as your attorney.  You are encouraged to retain counsel of your choice if you desire to do so.  All rights of the sender for violations of the confidentiality and privileges applicable to this email and any attachments are expressly reserved.

>>> "Joe Brugaletta" <JBrugaletta at braytonlaw.com> 6/13/2017 9:50 AM >>>
I believe it was Paul who mentioned modifying and copying the setup.cfg and setup.ini files into /opt/novell/groupwise/agents/data/client/setup/win32 folder in order to make the auto-update (via POA) automatic without any user intervention. I'm attempting to do that now and it's not working.. when my test user attempts to open GroupWise, they are prompted with "There is new software available" (as expected) and clicks YES/OK. SetupIP starts copying files to %temp% and then they get the GroupWise Welcome screen with NEXT button waiting for them to push it. 

Setup.cfg has ShowDialogs=No, ShowProgress=Yes, and setup.ini has EnableLangDlg=N 

Am I missing something?


NOTICE: This email and all attachments are CONFIDENTIAL and intended SOLELY for the recipients as identified in the "To", "Cc" and "Bcc" lines of this email.  If you are not an intended recipient, your receipt of this email and its attachments is the result of an inadvertent disclosure or unauthorized transmittal.  Sender reserves and asserts all rights to confidentiality, including all privileges that may apply.  Pursuant to those rights and privileges, immediately DELETE and DESTROY all copies of the email and its attachments, in whatever form, and immediately NOTIFY the sender of your receipt of this email.  DO NOT review, copy, forward or rely on the email and its attachments in any way.
NOTICE: NO DUTIES ARE ASSUMED, INTENDED OR CREATED BY THIS COMMUNICATION.  If you have not executed a fee contract or an engagement letter, this firm does NOT represent you as your attorney.  You are encouraged to retain counsel of your choice if you desire to do so.  All rights of the sender for violations of the confidentiality and privileges applicable to this email and any attachments are expressly reserved.





More information about the ngw mailing list